БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 120лв.
Господин Тамян Месечни промоции м. Май – 10% от индивидуални йога масла – ALIGN, ARISE, ANCHOR

м. Май – 10% от индивидуални йога масла – ALIGN, ARISE, ANCHOR

Радвайте се, любители на йогата! 21 юни 2020 г. е Международният ден на йогата. Ползите за здравето от йогата са много и могат да бъдат засилени с помощта на етерични масла. С повече свободно време у дома защо да не пробвате да поддържате форма и баланс с йога? Независимо дали сте нови в йогата или сте отдаден почитател, сега е перфектното време да се насладите на тази стара практика.

Нашите ексклузивни блендове от етерични масла от клас CPTG™ осигуряват перфектната помощ в пътуването Ви към хармонията между ума и тялото. dōTERRA Align, dōTERRA Arise и dōTERRA Anchor предоставят аромати за укрепване, центриране и просвещение на духа при подсилването и разтягането на тялото Ви. Впрегнете вътрешния си йоги и се насладете на офертата ни от 10% от индивидуални масла.

dōTERRA Align – центриращ бленд 5мл.

Загубили сте връзката с реалността и не можете да контролирате обстоятелствата? Ароматерапията и някои лесни йога пози за центриране могат да създадат усещане за спокойствие и цел, което ще доведе до подновяване на решителността. Осъзнаването на Вашата собствена стойност и твърдата вяра в себе си е всекидневен обичай. Съдържащият етерични масла от бергамот, кориандър, майорана, мента, чист жасмин и роза с фракционирано кокосово масло като база центриращ бленд на dōTERRA Align Ви помага да вярвате в себе си и да виждате всички възможности.

dōTERRA Arise – вдъхновяващ бленд 5мл.

Предизвикателствата и обезсърчаването не са необичайни, докато се опитвате да осъществите целите си и да реализирате мечтите си. С дневни упражнения за утвърждаване и ободряващи йога пози, както и с весели аромати, можете да се справите с тези препятствия. Съдържащият етерични масла от грейпфрут, лимон, османтус, маточина и сибирска ела с фракционирано кокосово масло като база, вдъхновяващ бленд на dōTERRA Ви вдъхновява да се издигнете и да достигнете височини. Ароматите на този бленд помагат на тялото Ви да чувства стабилност, както и свобода и издръжливост, а на сърцето Ви да чувства кураж и щастие.

dōTERRA Anchor – успокояващ бленд 5мл.

Понякога в този луд, динамичен, модерен свят се чувствате откъснати от настоящето и несигурни, с огромен списък с неща за вършене и неясни приоритети. Отлична първа стъпка е да намерите баланс чрез ароматерапия и лесни йога упражнения. Успокояващият бленд на dōTERRA Anchor ви помага да си повярвате, за да се изправите пред живота си и упражненията спокойно. Този бленд съдържа етерични масла от лавандула, кедрово дърво, сандалово дърво, канела, тамян, черен пипер и пачули с фракционирано кокосово масло като база, и помага на Вашата общност, емоционална хармония и вродена мъдрост.

Отстъпката от 10% е отразена в представената цена. Отстъпката от 10% не важи при заявки за осребряване на точки. Отстъпката от 10% не важи за комплекта Колекция „Йога“.

Реклама

Хареса ли Ви статията? Оставете Вашия коментар :)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може би ще сме полезни и с това...

м. Юни – 100-100-100 PV – лятна промоция при регистрациям. Юни – 100-100-100 PV – лятна промоция при регистрация

Как да спечелите Запишете се с поръчка при записване от 100 PV през юни. Регистрирайте се в програмата за лоялност (LRP) и направете поръчка за лоялност за 100 PV през

error: Content is protected !!