БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 120лв.
Господин Тамян Месечни промоции м. Юни – 100-100-100 PV – лятна промоция при регистрация

м. Юни – 100-100-100 PV – лятна промоция при регистрация

Как да спечелите

 1. Запишете се с поръчка при записване от 100 PV през юни.
 2. Регистрирайте се в програмата за лоялност (LRP) и направете поръчка за лоялност за 100 PV през юли.
 3. След като изпълните стъпки 1 и 2 се наслаждавайте на 100 точки за безплатни продукти през август!

Правила и условия

 • Поръчка при записване: Поръчката при записване е първата поръчка, направена от нов уелнес консултант или клиент на едро, когато той/тя се запише и която включва въвеждащия пакет.
 • Поръчка за LRP: Поръчка, направена в рамките на програмата за лоялност от новия член през месеца след първоначалното записване.
 • PV (личен обем) не се равнява на цената на поръчката. Преди да завърши поръчката, новият уелнес консултант или клиент на едро трябва да се увери, че поръчката е за 100 PV или повече.
 • След като бъдат въведени, поръчките не могат да бъдат променени, коригирани или комбинирани, за да отговарят на условията на промоцията.
 • Поръчки, направени извън периода на промоцията, няма да се считат към промоцията. Няма да бъдат направени никакви изключения.
 • Плащанията чрез банков превод трябва да бъдат получени до 10-то число на следващия месец, за да бъдат включени в промоцията. В това отношение няма да бъдат направени никакви изключения.
 • Повторното активиране на услугите НЕ ВАЖИ за тази промоция. Повторното активиране се случва, когато лице, записано отпреди като уелнес консултант, иска да активира отново акаунта си.
 • Регистрационен комплект ще бъде включен в тази промоция, стига да е на стойност поне 100 PV или повече.
 • За лицата, които отговарят на условията за промоцията през юни и юли – точките ще бъдат добавени към акаунтите на членовете на 20 август 2020 г.
 • Ако смятате, че отговаряте на условията на промоцията и не сте получил/а точките, свържете се с Обслужване на клиенти не по-късно от 30 август 2020 г. След тази дата няма да бъдат направени никакви изключения.

Реклама

Хареса ли Ви статията? Оставете Вашия коментар :)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може би ще сме полезни и с това...

м. Юни – ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ПАЛМАРОЗА (5 ML)м. Юни – ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ПАЛМАРОЗА (5 ML)

ОФЕРТА ЗА ОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ Палмароза, която произхожда от югоизточна Азия, влиза в същото семейство треви, като цитронела и лимонена трева. Етеричното масло има високо съдържание на гераниол, който е сред

error: Content is protected !!