Регистрация в dōTERRA

Продуктите на doTERRA не се продават по магазините или търговските вериги. Те се разпространяват единствено от уелнес консултанти като нас. Какво Ви дава регистрационният акаунт към doTERRA?

✅ Отстъпка от над 25% от редовната цена на дребно;

✅ Участие в „Програма Лоялност“, която може да Ви спести до 55% от крайната цена;

✅ Безплатни продукти ВСЕКИ месец;

✅ Месечни промоции;

*Забележка: Регистрацията към doTERRA НЕ Ви задължава да поръчвате всеки месец. Може да поръчвате когато и колкото решите.

Как да се регистрирате?

1. Отворете следния линк:

https://bit.ly/3kJFd3V

2. Чрез падащото меню избирате езика, региона и държавата. В случая е даден пример с България, но може да изберете и друга държава, като директно ще получавате продуктите от компанията на посочения от Вас адрес. Натискате бутона Continue, след което ще бъдете препратени към подобна страница, в която повтаряте процедурата и отново натискате Continue.

3. Следва избор на вида Регистрация:

Wholesale Customer – като клиент може да купувате продуктите с над 25% отстъпка от цената и да натрупвате точки, които след това да осребрявате за безплатни продукти.

Wellness Advocate – освен гореизброените, като уелнес консултант имате възможност за изграждане на бизнес, като в зависимост от нивото, на което сте достигнали, получавате определена комисионна.

Ако имате допълнителни въпроси и се колебаете относно това кое да изберете, винаги може да се свържете се с нас.

4. Следва въвеждането на личните данни, като това задължително се извършва на латиница.

Съгласявате се с общите условия и натискате бутона Continue.

5. Преминавате към екран, от който имате избор за първа поръчка. По принцип може да си отворите акаунт към doTERRA и без поръчка, само със заплащане на регистрационната такса от 24 евро. Ако се регистрирате с пакет тази такса обаче отпада.

От стрелкичките „<>“ може да изберете желания от Вас пакет/продукт или директно да го въведете в полето за търсене. Това, което препоръчваме ние е следното:

Home Essential Пакет – 270€ с вкл. ДДС – включва десетте основни масла от 15мл. плюс дифузер;

Family Essential Пакет – 138€ с вкл. ДДС – включва десетте основни масла от 5мл.;

След като сте добавили желаните продукти в кошницата, натискате бутона View Total, за да видите крайната сума за плащане с доставка и ДДС. Разликата във времето за доставка между Премиум и Стандарт е един/два дни, а цената е двойна. Преценете сами дали си заслужава.

6. Следва да изберете начина на плащане. Горещо Ви препоръчваме това да е с кредитна или дебитна карта, понеже останалите два метода са свързани с допълнителни такси и разходи. Да предположим, че избирате именно този метод на плащане и натискате Process order now and continue.

Отваря Ви се страница, на която попълвате данните, необходими от картата Ви, за да завършите успешно плащането и поръчката.

Следва да попълните адреса на плащане, който обикновено съвпада с адреса на доставка.

Натискате бутона Save Payment и Воаля! Вече сте част от голямото семейство на doTERRA и от нашия екип.

Ако поръчката и регистрацията е направена успешно, би трябвало вече да сте получили потвърдителен имейл от doTERRA. Ако изпитвате затруднения и имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете се с нас.