БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 120лв.

dōTERRA Co-Impact Sourcing®

Етеричните масла, които Mr. Frankin предлага са само и единствено на фирма doTERRA. Защо ли – защото държим на качеството, на добротата и чистите човешки взаимоотношения!

Над 130 етерични масла в продуктовата си линия, dōTERRA доставя от над 40 страни по света – повече от половината от които са развиващи се страни. Изследването на съвместно въздействие гарантира, че малките земеделски производители и комбайните в райони в неравностойно положение се третират справедливо и етично.

dōTERRA Co-Impact Sourcing® се ангажира да доставя най-висококачествените етерични масла, като същевременно прави положителна промяна в живота на фермерите, комбайните, дестилаторите и техните общности. С отдадеността си на прозрачна и етична верига на доставки, Cō-Impact Sourcing работи за изграждане на стабилен поминък, като същевременно подкрепя цялостното здраве и благополучие на хората и общностите.

Създаването на партньорства с безброй производители и дестилатори също не е лесно. Необходим е доказан опит, изграден през годините, за да се установи почетна репутация. Работейки честно със земеделските производители, dōTERRA печели доверието им. Това усилие се отплаща като все повече хора се регистрират да работят с dōTERRA, което ги прави най-големият купувач на етерични масла в света. Освен това, по-голямата част от етеричните масла идват от изключителни споразумения, при които производителите и дестилаторите продават само на dōTERRA. Така че, ако някой ви каже, че качеството на етеричните масла е като на dōTERRA или че получават етеричните си масла от същите производители, това просто не е така. Взискателните стандарти за качество и изключителни споразумения с тези, които отглеждат растенията и произвеждат етеричните масла, означава, че качеството на dōTERRA е ненадминато.

doTERRA цени богатството на експертния опит на местните производители, когато става въпрос за растенията, които осигуряват етерични масла. Докато изкушаващо може да се окаже изкупуването на големи парцели земя, за да се създадат ферми, посветени на тези растения, остава простият факт, че не може да се заменят знанията на земеделските производители и дестилатори – много от които са работили над различните култури от поколения.

Освен ползите от гледна точка на производството, Глобалната ботаническа мрежа на doTERRA има допълнителното предимство, че е в състояние да променя живота към по-добро. Чрез Co-Impact Sourcing®, както и от  фондацията „Healing Hands“, dōTERRA успява да повлияе положително на общностите на техните партньори. Много от етеричните масла идват от развиващите се страни, където не се радват на основните удобства на нашия модерен свят. Може да научите повече за фондацията на dōTERRA „Healing Hands“ тук.

Реклама

Хареса ли Ви статията? Оставете Вашия коментар :)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може би ще сме полезни и с това...

По стъпките на ТамянаПо стъпките на Тамяна

Известен като царя на етеричните масла, днес тамянът получава заслужено голямо внимание, като едно от най-приложимите лечебни средства в света на ароматерапията. Етеричното масло от тамян притежава мощно противовъзпалително, болкоуспокояващо

error: Content is protected !!